06-81252065 info@back2harmony.nl

5 natuurgerichte principes

De praktijk richt zich op de balans tussen lichaam en geest en spreekt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan door middel van diverse technieken. Dit gebeurt op basis van de 5 natuur gerichte principes volgens de BATC beroepsvereniging.

Hieronder vind je kort de diverse technieken die ik inzet op basis van deze principes:

    1. Energie (sensi therapie behandelingen met biosensor en healing technieken , Coaching)

 

    1. Prikkeloverdracht: als therapeut met een holistische visie benader ik de mens in al zijn facetten. Ik behandel op fysike, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau door blokkades op te sporen en op te heffen (communicatie tussen hersenen en lichaam)

 

    1. Drainage: het verminderen van belastingen in zowel geestelijk als stoffelijke vorm, zowel diverse massages gecombineerd met verschillende Sensi technieken leiden tot een betere verbranding en afvoer van overtollige afval/gifstoffen. Detox ontgiftingsbehandeling gecombineerd met speciefieke massages en reflexologie technieken.

 

    1. Voeding – Door middel van het testen aan de hand van het voedingsprotocol kan de worden uitgemeten welke mineralen, vitaminen en andere belangrijke bouwstoffen nodig zijn in combinatie met eventuele diëten. Tevens worden er indien nodig allergieën en/of /intolerantie metingen uitgevoerd.

 

    1. Bewustwording: De mens is zowel stof als geest. We zijn botten en spieren, gedachten en gevoelens. We ervaren allemaal wel eens heel direct dat ons lichaam ons gevoelsleven weerspiegelt. Als therapeut breng ik mensen inzicht en bewustwording in de oorzaak van hun ziekte/klacht. Door het inzicht kan met daadwerkelijk veranderen en werkt het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 

Om de kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij de BATC (belangen Associatie Therapeut en Consument). Dit is een beroepsvereniging voor natuurgerichte therapeuten. Wanneer je aanvullend verzekerd bent worden behandelingen afhankelijk van de zorgpolis, gedeeltelijk of volledig vergoed (m.u.v. Uvit). Informeer hiernaar bij de zorgverzekering en vermeld dat het gaat om een een natuurgeneeskundig consult volgens de BATC-norm.

Maak een afspraak