06-81252065 info@back2harmony.nl

Energie Werk (Healing)

Healing

Reconnection Healing

The Reconnectie van DR. Eric Pearl

img_2206-3

Reconnective Healing is een vorm van complementaire gezondheidszorg die door internationale wetenschappelijke studies ondersteund wordt en nog steeds onderzocht wordt. Men weet onder andere dat de frequenties op DNA en celniveau werken (een gezonde cel bevat veel licht en door de RH frequenties zijn cellen beter in staat licht vast te houden) en dat de hersengolven beïnvloedt worden (daar hersenen alles aansturen is het zeer aannemelijk dat het daardoor ook invloed heeft op ons lichaam). Ervan uitgaand dat ons intelligente lichaam altijd naar een balans werkt, is het dan niet heel aannemelijk dat niet de klacht het probleem is, maar de onbalans.

Reconnective Healing is een terugkeer naar een optimale staat van balans. Het is het gevolg van een interactie met een alles omvattend veld van Reconnective Healing frequenties. Tijdens een sessie komen we in contact met deze krachtige frequenties die bestaan uit energie, licht en informatie.

Het eerste basiselement is energie. Alles om ons heen en alles waar we uit opgebouwd zijn is energie; ons organisme, onze essentie van zijn ons werkelijke fysieke lichaam. Licht is, binnen deze frequenties, de resonantie (meetrillen) en de communicatie tussen het universum en ons. De informatie wordt geleverd door de bijzondere interactie die plaatsvindt met de Reconnective Healing frequenties en wordt meegevoerd met de energie en het licht.

Deze bijzondere krachtige frequenties werken in op onze lichaamsfrequenties op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau en zorgen voor een activering van ons zelf herstellend vermogen. Ze herinneren ons aan een natuurlijke staat van ‘heelheid’ en ‘gezond zijn’ en verbinden ons met de intelligentie van het Universum. Reconnective Healing zorgt voor verbinding met onze eigen essentie van zijn en brengt ons terug in een optimale staat van onze natuurlijke balans. Reconnective Healing is een bijzondere, vaak levens veranderende ervaring.

Je hoeft niet ziek te zijn of er in te geloven om de Reconnective Healing frequenties hun werk te laten doen. Wat wel belangrijk is, is de bereidheid om bewust te zijn van wat er plaats vindt en om te ervaren. Te voelen wat er is, open te staan voor de mogelijkheden van een healing. ‘Gezond zijn’ ofwel ‘Heel zijn’ gaat om balans op alle niveaus, balans is hierbij echt hét sleutelwoord.

Een healing is niet gericht op klachten en symptomen, maar zorgt voor het herstellen van de balans in jezelf. Wanneer je beter in je vel zit en dus beter in balans bent, kan het zijn dat eventuele klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord, is meer of minder tijd nodig om deze weer te kunnen herstellen. Hoe je de frequenties precies ervaart verschilt van persoon tot persoon. Iedereen is immers uniek.

 

Kinderen – Reconnective Healing is ook geschikt voor kinderen. Kinderen zijn van nature heel. De persoonlijke geschiedenis van kinderen is een stuk korter dan die van volwassenen. Ze hebben minder geloofsovertuigingen en leven meer in het hier en nu. Ze zijn minder gevormd door oordelen uit hun omgeving en staan van nature meer open om te ontvangen. Reconnective Healing kan de verbondenheid met de wereld om hen heen vergroten. Hierdoor kunnen de prestaties op school en in het sociale leven soepeler gaan verlopen, waardoor ze weerbaarder worden in de omgang met anderen.

 

Waarom Reconnective Healing

Waarom Reconnective Healing? De reden waarom je kiest voor Reconnective Healing is persoonlijk, je kunt het doen wanneer je niet lekker in je vel zit; je niet meer weet wat je wil; gestrest bent; je futloos bent en je weer energieker wilt voelen; je in onbalans bent of gewoon omdat je zin hebt in een healing. Of om welke reden dan ook. De ervaring leert dat Reconnective Healing voor resultaten zorgt die men van te voren niet had kunnen bedenken. Ik gebruik ook soms deze vorm van healing als jou energetisch veld dit nodig heeft om te herstellen en of integreren.

Een aantal voorbeelden van gerapporteerde resultaten van Reconnective Healing zijn:

 • Een algemeen gevoel van rust en lichtheid
 • Herstelde capaciteit om vrij adem te halen
 • Betere afstemming tussen lichaam en brein
 • Verminderde negatieve stress
 • Verbeterde immuun reacties
 • Verfijnde klier en orgaan functies
 • Betere spijsvertering en stoelgang
 • Overvloedige energie
 • Verlichting van hoofdpijn
 • Vermindering van ernstige migraine aanvallen
 • Verlichting van rugklachten
 • Verlichting van misselijkheid tijdens chemo kuur
 • Bevrijding van emotionele en spirituele kwesties
 • Verbeterde persoonlijke en zakelijke relaties en familiebanden

 

Normaal gesproken worden er 3 sessies aanbevolen, zowel bij mens en dier.

Sessie duurt ongeveer 60 minuten. Hiervan is ongeveer 30 minuten voor de sessie op de behandeltafel en 30 minuten voor een voor- en nagesprek.

Tijdens de sessie zal je gevraagd worden om op de behandeltafel te gaan liggen, je ogen te sluiten en je open te stellen en datgene toe te laten wat zich aandient. Tijdens een sessie is het niet nodig en zelfs ongewenst om te bidden, te visualiseren, mantra’s te herhalen, te mediteren of bij voorbaat te richten op, of te hechten aan een bepaald resultaat. Laat het Universum/God/Liefde, jouw brengen wat het besloten heeft dat jij nodig hebt.

Laat de healing in een vorm komen die passend is voor jou. De oneindige intelligentie van het Universum ‘weer’ precies wat nodig en passend is, zodat jij je daarover niet hoeft druk te maken. Dat betekent dat er door mij als kanaal van Reconnective frequenties geen garanties gegeven kunnen worden. Wees open en benieuwd zonder al te vaste verwachtingen en laat je verrassen door het Universum De healing zal zich vanzelf aan je ontvouwen en je verbinden met je eigen volmaaktheid, je eigen blauwdruk van volmaakt en heel zijn.

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt.

Als je écht geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet eens had kunnen dromen

In een vorm, die het Universum in het bijzonder voor jou heeft bedoeld.”

Dr. Eric Pearl  

www.TheReconnection.com – officiële website

Onderzoekers en universiteiten onderzoeken de effecten van Reconnective Healing om een verklaring te vinden voor wonderbaarlijke genezingen. Terwijl de wetenschap doorgaat met onderzoeken hoe het werkt, is de effectiviteit van Reconnective Healing aangetoond en gedocumenteerd in meer dan 12 internationale studies.

 

Maak een afspraak