06-81252065 info@back2harmony.nl

Healy

WORKSHOPS


Healy:

Healy is Medisch gecertificeerd         “Healy is een medisch apparaat(5 bij 5 cm) voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, bot & spierpijn; migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Over andere klachten is nog geen medische certificering aanwezig.
De Healy stuurt frequenties naar het lichaam, een soort bio resonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy jouw lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Elke cel in je lichaam heeft een bepaalde frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk hebt gehad, je een zware (werk-)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van jouw lichaam, depressie, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc.. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. De Healy stuurt allerlei frequenties naar de cel zodat deze cel zichzelf weer kan herstellen.
Eigen ervaring met Healy
Zelf ben ik erg enthousiast over de Healy. Ik gebruik mijn Healy bij mijn osteoporose en hernia’s. Maar ook als ik mij niet goed geaard voelt. De slaap programma’s werken geweldig, ik heb nu geen pilletjes nodig om in slaap te komen en door te slapen. Ik maak bijna iedere dag een scan als ik b.v. pijn heb. De scan geeft aan wat de onderliggende thema’s zijn, die de oorzaak kunnen zijn van de pijn. De Healy is innovatief vanwege de techniek, die is uitgevonden om te bepalen wat je nodig hebt en stuurt precies die frequenties naar je toe. De Healy is ondertussen mijn eigen persoonlijke tool box.
Het behandelt onderliggende stukken die op energetisch niveau zitten maar ook op celniveau. Ondertussen gebruik ik ook de Healy voor mijn gezin, kennissen en cliënten.
Wil je meer informatie over de Healy of wil je hem aanschaffen? Dan kan je mij een mail sturen. Deze maand maart kan je nog gebruik maken van de actie bij Healy, door middel van een link die ik jou kan toesturen.
 
 

Aanmeldingsformulier Workshops

Gegevens deelnemer: