06-81252065 info@back2harmony.nl

Over mij

Over mij

Fanny Urristi

Mijn naam is Fanny Urristi en ik ben spiritueel coach/therapeut. Na jarenlang trainingen, opleidingen en zelf ontwikkeling gevolgd te hebben, besloot ik in 2006 om professioneel mensen te gaan helpen met hun innerlijke strijd. Deze behoefte was al jaren eerder ontstaan na de geboorte van mijn eerst kind, die heel gevoelig was en van alles “zag” wat anderen niet konden waarnemen. Hij bevestigde mijn eigen gave en gevoeligheid, die ik eerder had bestempeld als last en verbeelding. Ik ben mezelf toen spiritueel gaan ontwikkelen. Vele ervaringen en cursussen later kon ik mijn spiritualiteit en gevoeligheid omarmen en het inzetten voor mijn zoon en om mijn eigen pijn uit mijn jeugd te helen.
Als indigo kind (nieuwetijdskind) heeft hij mij veel geleerd. Ik raakte steeds meer en meer bewust van de energie van mijzelf en van anderen, maar ook hoe je deze kon vertalen, helen en of verzachten.
Om mijzelf te helen en om zijn hoog gevoeligheid te begrijpen bleef ik aanvullende trainingen volgen. Na de geboorte van mijn dochter werd mijn interesse gewekt in ziektes. Zij had een moeilijke start die gepaard ging met allerlei ziektes. Ik wilde weten en leren wat de energetische lading hierop was en hoe je deze kon aanpakken.

Inmiddels combineer ik mijn mediamieke gave met het lichamelijke aspect en de energetische boodschap erachter. Zo kan ik op fysiek, mentaal, emotioneel en/ of energetische niveau de klachten aanpakken waardoor lichaam en geest weer in balans komen.

Mijn levenservaring en alle ‘tools’ die ik ondertussen geleerd heb zet ik in om de bron te vinden van het probleem. Ik werk vanuit mijn hart, verbind mij met jouw probleem en deze wordt diepgaand aangepakt op celniveau.

De tools die ik inzet zijn: spiertesten, EP punten, visualisaties, Sedona methode, affirmaties, Healing, massage en EFT.
De meerwaarde van mijn aanpak: heft alle blokkades op in je energieveld, werkt op celniveau, op vorige levens en op andere energieën die zich hieraan verbonden hebben.

Mijn grote nieuwsgierigheid naar de mens in al hun facetten( fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel), zorgt ervoor dat ik mijzelf blijf ontwikkelen door trainingen en opleidingen. Zo blijf ik scherp in de laatste ontwikkelingen in deze snel veranderende maatschappij.

 

love

MIJN MISSIE is om iedereen (groot of klein) in hun proces bewust te maken, te helpen en te begeleiden zodat ze zich veilig genoeg voelen om hun volledige kracht te gebruiken en te genieten van de weg hier op aarde door op zich zelf te vertrouwen. Te geloven in zichzelf en de hulpbronnen die je kunt inzetten.
Opleidingen die ik tot nu toe heb gevolgd en in ben gediplomeerd, zijn: Sensi plus therapeut , Enneagram integratiekunde(EIK),Energetic Psychology ,Transformatie coaching, Transhealing, Reconnection healing ,Mediumschap , Paramedisch & psychosociaal mediumschap, Kindercoach en Kindermassage. Tevens verzorg ik diverse workshops en cursussen op spirituele ontwikkeling en de problemen en blokkades van de mens.