06-81252065 info@back2harmony.nl

Sensie plus therapie

Sensi-Plus Therapie

pe0ctny

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Sensi therapie zorgt dat balans weer terugkomt in lichaam en geest. Sensi is gericht op diepliggende lagen van de klachten die je ondervind en met verschillende methodes aan te pakken en te herstellen.

Vaak heeft een lichamelijke klacht een psychische oorzaak. Het lichaam wil ons dan duidelijk maken dat er een overwerkte emotie, gebeurtenis of overtuiging nog actief is in ons lichaam. Soms is het voelen van de klacht, het omarmen en bewustwording van het onderliggende probleem al voldoende om deze los te laten.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van Sensi therapie, EIK, Sedona methode, transformatie coaching, chakra healing, holistic pulsing, E.F.T., massage, visualisatie, Energic psychology, drukpuntmassage en mijn mediamieke gave om het zichtbaar te maken, verbanden te zien en vervolgens dit oplossen. Zelf heb je een belangrijke taak om de nieuwe ‘programmering’ actief te houden na de behandeling.

Met de biosensor of spiertest  stel ik de vragen aan jouw  onderbewuste. In jouw onderbewuste zijn alle gebeurtenissen opgeslagen die je onderweg heb meegemaakt. Deze ervaringen, emoties en  gedachten hebben jou gevormd tot wie je nu bent.  Het onderbewuste kiest de techniek uit die het meest effect heeft op jou om de klacht of probleem  zichtbaar te maken voor de persoon en om vervolgens op te lossen.

(En biosensor is een meetinstrument dat wordt gebruikt bij het opsporen van verstoringen en blokkades. Daarnaast wordt het gebruikt voor het beantwoorden van vragen die op geestelijke niveau gesteld worden. Alle levensprocessen zijn gebaseerd op trillingen. Alles wat leeft, heeft naast een zichtbare lichaam ook een energetisch lichaam dat zijn eigen trilling heeft. De biosensor kan elke trilling en de onderliggende verschillen waarnemen. Alles heeft een eigen trillingsfrequentie en de biosensor reageert daarop).

 

img_4168

 

Hulpvragen die ik tegen kom in mijn praktijk zijn: o.a. onrust in het lichaam, burn-out, stress, een laag zelfbeeld, depressie, seksueel misbruik, trauma verwerking, vermoeidheid, HSP, ADHD, Autisme, nieuwetijdskinderen, rouwverwerking, moeilijk kunnen afvallen, woede, chronische lichamelijke klachten, migraine, slaap problemen, fobieën, allergieën, eczeem, jeuk, angsten, relatieproblemen, emotionele spanningen en scheidingsverwerking.

Maak een afspraak