06-81252065 info@back2harmony.nl

Transhealing

Transhealing

cemetery engel

Dit is een vorm van healing waarbij contact wordt gemaakt met de spirituele wereld. Hierbij kunnen de healing gidsen gebruik maken van lichaam, aura en geest van de healer.  Als transhealer ben je in een lichte trance en een doorgeefluik voor de spirituele wereld.  De spirituele wereld doet al het werk. De genezende energieën bestaan uit een breed spectrum elektromagnetische energie, die de elektroden in het lichaam kunnen beïnvloeden. Het is één van de krachtigste vorm van heling.

De healing gidsen bepalen op welk niveau werkelijk healing nodig is. Dit kan zijn op fysiek, mentaal, emotioneel , spiritueel of op zielsniveau.

Deze behandeling duurt 15 a 30 minuten. En kan worden afgesloten met een psychic reading.

Bij healing werk je  met elektromagnetische velden en  met lichtfrequenties vanuit de spirituele wereld. Bij healing kanaliseer je elektromagnetische energie naar een ontvanger vanuit het universele energieveld.

Trance healing kan helpen bij:

Pijnklachten, ziektes, emotionele blokkades zoals stress, burn-out en depressie of een tekort aan energie, het kan zorgen voor verlichting en of genezing.

Wetenschappelijke inzichten over healing en zelfhealing.

Professor Dr. Valerie Hunt, University of California in Los Angeles, beweert dat iedere kwaal, ziekte en gebrek, worden veroorzaakt door verstoringen in het patroon van het elektromagnetisme in het lichaam. Voor alle chemische reacties in het lichaam is een katalysator nodig, en dat is elektromagnetische energie. Genezing vindt daarmee ook plaats in dit elektromagnetisch veld. Het elektromagnetisch veld veranderd door intenties van patiënt, genezers of anderen.

Lijst van Wetenschappers die onderzoek hebben gedaan naar aura’s, elektromagnetische processen en invloed van energie:

  • Professor DR. Valerie Hunt University of California Los Angeles
  • Biofysicus Fritz-Albert Popp, Duitsland
  • Fysicus Andrej Detala
  • Bioloog Mae-Wae
  • Professor Masaru Emoto

 

Maak een afspraak